Fillers

Bento Aesthetics, Dé kliniek voor esthetiek

FILLERS

Rond de leeftijd van dertig jaar wordt de huid minder elastisch. Dit heeft vooral te maken met veroudering, maar ook hormonen, zon en roken spelen hierbij een rol. Doordat de natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in de huid afneemt, wordt minder vocht en vet vastgehouden. Door het gebruik van tijdelijke Fillers worden het natuurlijke volume hersteld en vervagen rimpels.

Bij Bento-Aesthetics maken wij uitsluitend gebruiken van fillers die 100% veilig zijn. Wij kiezen altijd voor natuurlijke producten met een tijdelijk effect. Het lichaam breekt de ingespoten vloeistof namelijk altijd zelf weer af. Gemiddeld is het resultaat van de behandeling 6 tot 18 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van de te behandelen gebieden, maar ook leeftijd, huidtype en leefwijze zijn hierop van invloed. De behandeling kan zo vaak herhaald worden als u dat wilt.

Hyaluronzuur (Belotero)

Fillers op basis van hyaluronzuur worden wereldwijd het meest gebruikt voor rimpelbehandelingen en volumeherstel. Hyaluronzuur is veilig en geeft een langdurige correctie. Het hyaluronzuur wat ingespoten wordt vult het verminderde hyaluronzuur in de huid aan, waardoor de huid wordt gehydrateerd en in volume toeneemt. De rimpel wordt zo opgevuld of het volume wordt hersteld. De veiligste hyaluronzuren wereldwijd zijn Juvederm en Restylane.

Calciumhydroxylapatiet (Radiesse)

Radiesse is een rimpelvuller op basis van calcium hydroxylapatietdeeltjes (CaHA) in een gel. De samenstelling van Radiesse is ongeveer 30% uit CaHA en 70% uit gel. Het effect van Radiesse is direct zichtbaar. Binnen enkele maanden wordt de gel afgebroken en vervangen door eigen collageen. Radiesse zorgt voor collageenaanmaak en dat maakt Radiesse uniek.
De resultaten met Radiesse zien er natuurlijk uit. Het resultaat houdt lange tijd aan, maar is niet permanent. De CaHA-deeltjes worden op natuurlijke wijze afgebroken.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Bento-Aesthetics.